Elektrisch

Bij RGMotors in Roeselare zijn we ervan overtuigd dat elektrische auto's een belangrijke rol zullen spelen in onze mobiliteit. Vandaag lopen we in Belgiê achter op onze buurlanden. Met een aantal kleine zaken willen we de elektrische auto dichter bij jouw brengen. 

Gratis testrit

Heb je nog nooit met een elektrische auto gereden?  Vraag gratis en vrijblijvend een testrit met een elektrische auto aan bij RGMotors.  Voor de meeste mensen is de testrit een openbaring.  Op het eerste zicht een wagen zoals alle andere.  Tot je ermee rijdt.  Veel vlotter en eenvoudiger.  Bijna geen lawaai van de motor.  Een wereld van verschil.

Voor wie is de elektrische auto geschikt?

De grootste beperking van de elektrische auto is de afstand waarmee je er kan rijden (100 à 300 km).  Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde afstand van een autorit 19 km is.  Dus in de meeste gevallen ruimschoots binnen de reikwijdte van de elektrische auto.  Vraag is hoe vaak jij veel verder dan 100 km rijdt?  Als dit sporadisch is, dan is de elektrische auto voor jouw ideaal.  De perfecte stadswagen.  Families met twee auto's hebben er alle baat bij om de tweede auto elektrisch te nemen.  Ook ouderen hebben er vaak veel baat bij om elektrisch te gaan.  Heb je te veel zonnepanelen op jouw dak, rij dan als het ware gratis.  We praten er graag met jou over, om je te helpen bij de keuze.

Betaalbaar?

Bij RGMotors kan je een tweedehands elektrisch Volkswagen kopen vanaf 15 à 20.000 Euro.  We hebben er meestal een aantal staan in de toonzaal.  Dit doen we door samenwerking met partners in de buurlanden waar veel meer elektrische auto's rond rijden.   De aankoopprijs blijft hoger dan een gelijkwaardige klassieke verbrandingsmotor.  Maar daar staan fiscale voordelen tegenover (verkeersbelastingen aan NUL-tarief), voltanken voor een fractie van de klassieke kost, bijna geen onderhoudskosten, veel minder herstellingskosten en een groter confort.

 

Dienst na verkoop

Na aankoop van jouw elektrische wagen, kan je bij RGMotors langs komen voor onderhoud. We hebben ook de snelste en goedkoopste laadpaal van Roeselare geplaatst.  Heb je sporadisch een grotere wagen nodig, dan geven we jouw voorrang met een aangepaste vervangwagen.

elektrisch.jpg