Autodelen en verhuur

De meeste mensen hebben voor dagdagelijks gebruik genoeg aan een kleine wagen, maar hebben soms behoefte aan een tweede wagen of een grotere wagen voor een uitstap, een verhuis, een grote aankoop, enz. 

Misschien heb je geen auto en slechts sporadisch een auto nodig?  We geven je graag uitleg over autodelen en de verschillende systemen.

Om je mobiliteit op maat mogelijk te maken deelt/verhuurt RGMotors in Roeselare Rumbeke een aantal wagens.  Je kan de wagens ook via het autodeel-platform Drivy reserveren (inclusief verzekering en pechbijstand).

Momenteel hebben we drie wagens ter beschikking:

Volkswagen E-Up

Een leuke elektrische stadswagen. 4 plaatsen.  130 km.  Ideaal als vervangwagen, als je tijdelijk een tweede wagen nodig hebt, of als je ook eens elektrisch auto wil proberen.  (vanaf EUR 30/dag incl BTW)

 

Volkswagen Caddy

Heb je nood aan een iets grotere wagen voor een een familie-uitstap of een verhuis?  De Volkswagen Caddy met 7 plaatsen is de oplossing.  Voor verhuis kunnen de 2 rijen met zetels uit de auto.  Met de trekhaak kan je ook een aanhangwagen gebruiken.  (vanaf EUR 40/dag incl BTW)

 

Volkswagen Up

Ga je naar Engeland of wil je de weg van de andere kant zien?  Een Volkswagen Up met het stuur rechts. (vanaf EUR 30/dag incl BTW)

Autodelen.jpg