Over ons

'RGMotors bvba' is opgericht in maart 2017 om 'Auto’s Gabriel Leenknecht bvba' over te nemen. Na tientallen jaren trouwe dienst heeft Gabriel besloten het iets rustiger aan te doen en de fakkel door te geven aan Giovanni Regelbrugge. Voor Giovanni was het een levensdroom om een eigen garage te runnen en ook het ideale moment om een doorstart te maken; met meer dan 15 jaar ervaring in de autosector, eerst als werknemer en vervolgens als zelfstandige. In een wereld van verandering hebben we gekozen voor een kleine garage in Roeselare-Rumbeke zonder dure vitrines waar de klant en zijn noden centraal staan.  Kwaliteit schrijven we hoog in het vaandel.  We verkopen geen katten in zakken en willen de klant op lange termijn helpen.  Mobiel op maat is onze slogan.

 

Als jonge enthousiaste groep staan we ook open voor de wereld in verandering.  We geloven dat de elektrische auto een mooie toekomst heeft.  In functie van jouw mobiliteitsbehoeften kunnen we je adviseren of de tijd rijp is om de overstap te wagen.  We geven jouw ook graag advies over auto-delen en andere interessante ontwikkelingen.

 

De appel valt niet ver van de boom: zoon Killian gaat nu nog naar school om de nieuwste technieken in de automechaniek te leren, maar binnenkort sluit ook hij aan bij ons team. Daarnaast zorgt Thierry Dumortier voor de organisatie en administratieve ondersteuning.  

 

Iedereen bij RGMotors ziet u graag op bezoek komen om te kijken naar alle mogelijkheden of om gewoon gezellig een kopje koffie te drinken.  

 

Tot snel bij RGMotors!

over ons 2.jpg
20210129_103122 - kopie.jpg